Op zoek naar magnetiseur ervaringen?

magnetiseur ervaringen
magnetiseur Paniekaanval.nl.
Personen met paniekaanvallen hebben hier de mogelijkheid ervaringen met elkaar uit te wisselen. Moderators: Leap, Leon. Door soews 16 mar 2011, 0854.: 16 mar 2011, 0854: 40523. Heeft iemand van jullie ervaring met het bezoeken van een magnetiseur om de paniekaanvallen te bestrijden?
Magnetiseur Den Haag Ervaringen van clinten.
Magnetiseur Den Haag. Home Over mij Voor wie geschikt? Wat is het? Ontstaanswijze Ziekte Behandeltraject Samenwerking Ervaringen Tarieven Contact. Ervaringen van anderen. Toen" ik hier binnen kwam was ik zakelijk en daardoor ook emotioneel behoorlijk in de problemenburn-out. Na de behandelingen voelde ik me direct beter en energieker.
Magnetiseur-Aalsmeer LinkedIn.
Door te magnetiseren, help ik uw werknemers van stress en pijnklachten af. Lees verder op mijn persoonlijke pagina: www.magnetiseur-aalsmeer.nl en vergeet vooral niet de ervaringen van mensen in mijn gastenboek te lezen: http//www.magnetiseur-aalsmeer.nl/gastenboek.html: Een vriendelijke groet, Roger van der Hout 06 41 299 888 info@magnetiseur-aalsmeer.nl.
Ervaringen Magnetiseur Koelen.
Een goede vriendin van mij wees mij op magnetiseur Gerrit Koelen. Ik moet zeggen dat ik in het begin sceptisch was en het heeft een tijdje geduurd voor dat ik het initiatief nam om Gerrit te bellen. Na een goed intake gesprek waarin Gerrit alle tijd neemt, een analyse maakt, en een behandelplan met je doorneemt is het tot een afspraak gekomen. We zijn nu verder in de tijd en ik kan zeggen dat ik een flink eind ben opgeschoten. Gerrit heeft met zijn specifieke eigenschappen mij een eind op weg geholpen. Auto rijden kan weer en het op bezoek gaan bij familie gaat stukken beter. Ik ben sterker en heb meer vertrouwen. Natuurlijk ben ik er niet in zijn geheel van af, dat zou ook een onterecht uitgangspunt zijn, maar de behandelingen bij Gerrit hebben zeker hun doel niet voor bij geschoten. Mijn ervaringen in de praktijk waren en zijn uniek.
Home.
Ik ben met mijn praktijk begonnen in 1992 als Medium en Magnetiseur. Heb veel op beurzen gewerkt en geef lezingen aan verenigingen. Door mijn jarenlange ervaring als medium kan ik snel bij de kern van het probleem van de cliënt komen.
Magnetiseren Balancing.
Bij magnetiseren maakt de magnetiseur gebruik van de energie om ons heen. Deze wordt gebundeld en gericht gebruikt daar waar het lichaam het nodig heeft. Op deze manier wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Een magnetiseerbehandeling is geschikt voor alle leeftijden en wordt over de kleding uitgevoerd.
Magnetiseur in de pers.
Hij beweegt met zijn handen langs het krachtveld en de uitstraling die de magnetiseur daarbij voelt, is te vergelijken met het elektromagnetische veld dat men voelt wanneer men met de hand langs de beeldbuis gaat van een televisietoestel dat aanstaat.
Wat is magnetiseren.
negatieve ervaringen uit dit of een vorig leven. Pijn, stress, burn-out, verdriet uit dit of een vorig leven. angst of fobie uit dit of een vorig leven. liefdesverdriet, verdriet om t verlies van een dierbare enz. Uiteraard heeft magnetiseren ook baat bij; slapeloosheid, vermoeidheid, spanningen, hoofdpijn, en menstruatiepijn. Magnetiseren is een geweldig item. Het is bewezen, dat je er totaal niet in hoeft te geloven. Het heeft namelijk helemaal niets met geloof te maken. Wel met ervaren. Zonder risico voor uw gezondheid. Ik als magnetiseur kan u helpen bij uw klachten.
magnetiseur Myocafé.
Johan Voois zei op 22 november 2005 om 1001.: Hallo Jet, Een magnetiseur kan zeker uitkomst bieden! Ze kunnen pps waarschijnlijk niet genezen maar het wel verbeteren of tot stilstand brengen. Johan Voois zei op 22 november 2005 om 0956.:
Ton Brouwers Magnetiseur.
Ik ben Ton Brouwers en ik ben magnetiseur. Mijn gaven zijn: helderziend, helderwetend, helderhorend en heldervoelend. Als magnetiseur kan ik lichamelijke en geestelijke aandoeningen genezen. Als iemand met een klacht bij mij komt, gaan we samen onderzoeken waar het vandaan komt.

Contacteer ons